Pregled

Naš tim opće pedijatrije skrbi o zdravlju djeteta u najširem smislu, a po potrebi to uključuje i pedijatre drugih, užih usmjerenja – neuropedijatra, nefrologa, gastroenterologa, pulmologa, alergologa, kardiologa i ostalih subspecijalnosti.  U Poliklinici Salvea roditeljima su na raspolaganju i druge suradne struke – otorinolaringologija, dermatologija, psihologija, fizikalna medicina i druge.

cloud_2

Sistematski pregledi

Na najčešće pitanje svakog roditelja – “razvija li se moje dijete u skladu sa svojom dobi?” – odgovor ćete brzo i stručno dobiti tijekom detaljnog sistematskog pregleda. Od prvog dana pa sve do školske dobi, pomno pratimo razvoj djeteta kako bi na vrijeme uočili odstupanja koja roditelji često u žargonu nazivaju skokovi u razvoju, a vama omogućili opušteno i informirano roditeljstvo.

* Preporuka Poliklinike Salvea je da se nakon navršenih 18 mjeseci, sistematski pregled djece obavlja redovito jednom godišnje.

Sistematski pregled prati razvija li se vaše dijete kako je očekivano za određenu dob, kako se kreće visina i tjelesna masa te se radi detaljna procjena psihomotornog razvoja djeteta. Posljednji, ali ne i manje važan dio sistematskog pregleda, posvećen je razgovoru roditelja i našeg stručnog tima koji je uvijek spreman odgovoriti na sva vaša pitanja.

cloud_1

Trebate super pedijatra?

Javite nam se na +385 1 3300 505 ili
+385 99 162 6579 ili

Javite nam se na
+385 1 3300 505 ili
+385 99 162 6579 ili

cloud_1

Cijepljenje

Cijepljenje, kao jedno od značajnijih dosega medicine, vašem će djetetu pomoći u stjecanju imuniteta protiv uzročnika opasnih zaraznih bolesti.

U Poliklinici Salvea djeca se mogu cijepiti protiv bolesti obuhvaćenih obaveznim programom imunizacije, kao i protiv bolesti koje se nalaze u dopunskom (neobaveznom) programu.

cloud_2

Savjetovanje

Grčevi vas i bebu drže budnima cijelu noć, brine vas boja bebine stolice, imate poteškoća s dojenjem, nosite se s dojenačkim kolikama, niste sigurni koji je pravilan način držanja bebe, trebate li uvesti dohranu i jesu li tantrumi koje doživljavate posljedica takozvanog skoka u razvoju – roditeljstvo donosi brojna pitanja i nedoumice, a roditeljima je potrebna stručna pomoć, cjelovit pristup dječjim tegobama i mnoštvo razumijevanja. Naši pedijatri će rado odgovoriti na pitanja vezana uz često spominjani koncept skokova u razvoju.

Obratite nam se s povjerenjem u bilo kojem trenutku jer naši stručnjaci spremni su dati sve od sebe da pomognu vama i vašim mališanima.

Najviša razina kvalitete usluge, stručan tim koji se kontinuirano usavršava, pravovremena i koordinirana reakcija subspecijalista i suradnih struka te toplina, briga, utjeha i razumijevanje koje ćete dobiti od strane našeg stručnog tima garantiraju da ćete iz Poliklinike Salvea uvijek izaći mirniji i sa savjetom naših stručnjaka.

Ekspertiza

Obratite nam se ako vam je potrebna detaljna analiza medicinske dokumentacije i drugo mišljenje stručnjaka Poliklinike Salvea. Medicinska ekspertiza uključuje davanje mišljenja temeljem pregleda djeteta i analizom dosadašnje dokumentacije u složenim slučajevima bolesti.

Online konzultacije

U slučaju da nisu u mogućnosti doći u Polikliniku Salvea, online konzultacije roditeljima omogućuju da se konzultiraju sa stručnjacima Poliklinike Salvea s udaljene lokacije i na taj način dobiju odgovore na sva pitanja vezana uz zdravstveno stanje djeteta. Sve što je potrebno je računalo, tablet ili pametni telefon s internetskom vezom.

Kako se zabilježiti za online konzultacije?

1. Prijava

Jednostavno se naručite na pregled telefonskim pozivom, emailom ili putem kontakt obrasca


2. Nakon potvrde termina:

Primit ćete email s uputama i linkom za spajanje pregled


3. Konzultacije

Spojite se putem linka u zakazanom terminu i obavite konzultaciju s našim liječnikom putem video poziva.